Over mij

Met mijn liefde voor cijfers verzorg ik je financiële administratie.

Bij mij kun je terecht voor al je administratie en budget!

SUSAN BOEREN – VAN ROSSUM

Eigenaar van Lelie administratie

Welkom op mijn website, leuk dat je er bent! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Susan en sinds enkele jaren eigenaar van Lelie administratie.  Mensen die me kennen zouden me omschrijven als perfectionistisch, volhardend en vooral ook lief en zorgzaam. Ook heb ik een liefde voor cijfers en puzzelen.

Het perfectionisme en de volhardende persoonlijkheid zorgen ervoor dat ik niet opgeef tot jouw administratie perfect is! Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van al het papierwerk en de administratie voor Zzp’ers en particulieren. Zo heb ik al vijf jaar ervaring in de financiële administratie.

Als boekhouder, zijn lief en zorgzaam misschien geen eigenschappen waar je meteen aan zou denken. Na mijn vijftien jaar ervaring in het werken met klanten, ben ik erachter gekomen dat ik het heel belangrijk vind om mensen te helpen die moeilijker meekomen in de samenleving. Hierbij komen deze eigenschappen juist goed van pas.

Kun jij je tenminste bezighouden met andere dingen. Je bent welkom om verder op de website te kijken. Als je meer vragen hebt, beantwoord ik die natuurlijk graag.

Al die rompslomp uit je handen, wat een rust kan dat geven he?!

Met mijn papieren op zak ben ik deze weg ingeslagen en geniet ik van elk moment! Ik heb met Lelie administratie mijn missie gevonden. Graag wil ik bereiken dat iedereen in de maatschappij financieel alles op orde heeft. Daarbij dat je het vertrouwen hebt in je eigen financiële toekomst, vooral als de technologie je te snel gaat, je hoofd zo vol zit met andere dingen of als je druk bent met de zorg voor anderen. Op deze momenten schiet de administratie er vaak bij in.

Ik zou graag willen dat iedereen een plek heeft om hulp te vragen wanneer nodig, daarom is Lelie administratie laagdrempelig en betrokken. Hiermee streef ik ernaar dat iedereen in elke laag van de maatschappij vertrouwen krijgt in hun financiële situatie. Uiteraard zorg ik dat mijn kennis up-to-date blijft, zodat jij volgens de laatste ontwikkelingen en regels geholpen wordt en daardoor ook geen gratis geld laat liggen.

Reviews van klanten

Wat mijn klanten zeggen

Ben je benieuwd naar al mijn reviews? Kijk dan hier.

Wil je meer informatie of eerst kennismaken?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of vul het formulier hieronder in.

Gratis kennismakingsgesprek
Leave this field blank