Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële administratie. Lees hier de beste tips om je financiële zaken gezond te houden.

Het kiezen van een zorgverzekering

Het is belangrijk dat je ieder jaar goed uitzoekt of je verzekeraar en verzekering nog bij je past. De verzekeraar heeft ieder jaar andere contracten met zorgverleners en andere dekkingen in hun pakketten. Misschien is jouw situatie ook veranderd of gaat die het komende jaar veranderen. Besteed hier dus tijd aan om te zorgen dat je niet betaald voor iets wat je niet gebruikt of ineens voor verrassingen komt te staan omdat je zorg hebt gebruikt wat niet wordt vergoed.
Lees meerHet kiezen van een zorgverzekering
De eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht | Krantenknipsel-16-12-2020 | Lelie administratie

De eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht

Begin 2020 begon de Lierse Susan Boeren-van Rossum met haar eigen bedrijf Lelie Administratie. "Ik ben van nature betrokken en een pietje-precies. Ik gebruik deze eigenschappen dan ook zeker bij mijn werk in mijn eigen administratiekantoor", zo zegt Susan. "Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik graag het contact laagdrempelig wil houden en het belangrijkst vind ik dat je je op gemak voelt; je deelt tenslotte wel een hoop vertrouwelijke en gevoelige informatie met mij als je boekhouder."
Lees meerDe eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht