De eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht | Krantenknipsel-16-12-2020 | Lelie administratie

De eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht

De eerste stap naar succesvol ondernemen is inzicht | Krantenknipsel-16-12-2020 | Lelie administratie

Krantenartikel uit de Lierenaar van 16-12-2020

Begin 2020 begon de Lierse Susan Boeren-van Rossum met haar eigen bedrijf Lelie Administratie. “Ik ben van nature betrokken en een pietje-precies. Ik gebruik deze eigenschappen dan ook zeker bij mijn werk in mijn eigen administratiekantoor”, zo zegt Susan. “Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik graag het contact laagdrempelig wil houden en het belangrijkst vind ik dat je je op gemak voelt; je deelt tenslotte wel een hoop vertrouwelijke en gevoelige informatie met mij als je boekhouder.”

Met Lelie Administratie staat Susan voor een betrokken en toegankelijke samenwerking met haar klanten. “Als je bij mij als ZZP’er klant ben, zorg ik dan ook graag voor de inzichten die jij nodig hebt om jouw onderneming succesvol te maken en te houden.”

Zeker nu tijdens de coronacrisis probeert Susan haar klanten de juiste steun en houvast te bieden. “In deze crisis stijgen vaak de kosten harder dan de omzet. Inzicht is dus normaal, maar zeker in deze moeilijke periode voor iedere ondernemer een noodzaak. Ik help je dan ook graag door te kijken waarbij ik je kan ondersteunen om financieel sterk door deze crisis te komen en om verder te groeien. Interesse? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee). Graag tot snel bij Lelie administratie.”

Deel je liefde
Diana van der Pol
Diana van der Pol
Artikelen: 2