Krijg jij ook hoofdpijn wanneer je hoort van de belasting?

Ik help je met een administratie die past bij je als particulier of ZZP’er, zo krijg je weer de rust terug in je financiële situatie!

Particuliere services

Voor al je belastingzaken als particulier

Heb je geen eigen onderneming, maar wel hulp nodig bij jouw belastingzaken? Bij Lelie administratie kun je terecht voor Inkomstenbelasting, voorlopige aanslag, toeslagen of andere tegemoetkomingen van de Belastingdienst. Ook kan ik jou helpen bij het doen van aangifte, erf- en schenkbelasting. Als particulier heb je vaak maar een of twee keer per jaar een boekhouder nodig, of soms heb je vaker wat vragen. Ik vind het belangrijk dat je niet meer geld hoeft te besteden dan nodig. Daarom biedt Lelie administratie voor jou losse services aan. Als wij eenmaal een samenwerking aangegaan zijn, dan is het belangrijk om te weten dat je het hele jaar door terecht kunt met vragen.

Inkomstenbelasting

Ieder jaar komt dit weer terug en ik help jou daar graag bij.

Vanaf €36,50

Toeslagen en tegemoetkomingen

Veel mensen laten dit liggen, daar wil jij natuurlijk niet bij horen.

Vanaf €41,50

Erf- en schenkbelasting

Hier zijn regels voor, die regelmatig veranderen, dat wil je voordelig houden.

Vanaf €45,00

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw administratie of ben je ondernemer? Kijk dan verder bij ZZP of Budget, of neem contact met mij op.

ZZP services

Voor al je administratie als ZZP-er

Ben jij zzp-er en heb jij een boekhouder nodig voor zowel jouw zakelijke als privéadministratie? Dan ben je bij Lelie administratie op het juiste adres! Als ondernemer heb je nu eenmaal te maken met deadlines en regels waaraan jouw administratie moet voldoen. Ondanks dat, heeft iedere branche en iedere ondernemer andere behoeftes. Hiervoor zijn dan ook de boekhoudpakketten ontworpen die je eventueel aan kunt vullen met losse diensten. Zo zorgen wij er samen voor dat jij zorgeloos jouw werk kunt doen zoals jij dat met jouw onderneming voor ogen hebt.

Boekhoudpakket

Als ZZP-er is het belangrijk om je boekhouding op orde te hebben. Dit is niet alleen voordeliger, maar geeft je ook meer inzicht in je financiële situatie.

Vanaf €45,00

Zoek je iets wat hier niet bij staat? Stuur dan een bericht of bel, dan kijken we samen wat het beste bij jou past. Wie je ook bent, of welke service je ook kiest, je kunt met je vragen over financiële administratie altijd bij Lelie administratie terecht.

Reviews van klanten

Wat mijn klanten zeggen

Ben je benieuwd naar al mijn reviews? Kijk dan hier.

Persoonlijk contact

Haal en breng service

Ruime openingstijden

Persoonlijk contact wanneer het jou uitkomt

Je budget en de belasting kunnen al moeilijk genoeg zijn. We zullen veel documenten bij elkaar moeten rapen. Dan is het toch veel makkelijker om dat bij jou thuis te doen?

Graag kom ik bij jou thuis om de documenten uit te zoeken en voor te bereiden op een boekhouding die georganiseerd is en voor jou werkt.

Ik wil ook weer inzicht krijgen!